درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-09-13  |  2024-12-03  |  بروز شده در: 1403/09/13 - 17:57:1 FA | AR | PS | EN
تقویت روابط زراعتی میان ایران و افغانستان            اعلام حکومت نظامی در کوریای جنوبی            ساخت بندر موقت در ساحه سرحدی میان افغانستان و ترکمنستان            انتقال ۱۸۳ هزار پناهجوی افغان در سه سال گذشته به امریکا            بسته شدن انستیتوت‌های طبی بروی دختران            افغانستان امروز به مصاف نیپال می رود            آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟            رونمایی از بسته جدید کمک‌های امریکا به اوکراین            پیام کوتاه تهران به واشنگتن درباره سوریه            سفر سرپرست وزارت صحت عامه حکومت طالبان به چین             اعطای رتبه جنرالی به آخرین نظامی امریکایی خارج شده از افغانستان            امروز نشست اکو در ایران بدون حضور نماینده طالبان برگزار می‌شود             ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی             معرفی 23 کودک مصاب به سوراخ قلب به شفاخانه‌های کابل            کشته شدن 100 تن در نتیجه درگیری هواداران فوتبال در گینه            






تاریخ نشر: 1399/02/03 - 18:16:5
تعداد بازدید: 642
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

نوش‌داروی ترامپ میزان مرگ‌ومیر بیماران کرونایی را بالا برده است
نوش‌داروی ترامپ میزان مرگ‌ومیر بیماران کرونایی را بالا برده است

براساس مطالعات انجام‌شده، داروی ضد مالاریایی که رئیس‌جمهور ترامپ برای درمان بیماران کرونا از آن حمایت کرده است، نه تنها در درمان بیماری کوید-19 موثر نیست، بلکه این دارو سبب افزایش مرگ کهنه‌سربازان مبتلا به ویروس کرونا شده است. این مطالعه سوال‌های زیادی را در مورد امنیت و موثریت این دارو به وجود آورده است، دارویی که با شیوع پاندمی جدید به‌گونۀ گسترده از آن استفاده شد.

این مطالعه توسط نهاد امور کهنه‌سربازان و پژوهش‌گران دانشگاهی روی 368 بیمار مرد در سراسر کشور انجام شده است که از این میان برای درمان 97 تن از هیدروکسی کلورکین، برای درمان 113 تن دیگر از ترکیب هیدروکسی کلورکین با آزیترومایسین استفاده شده و برای درمان 158 تن دیگر از این دارو استفاده نشده است.

براساس این مطالعه، نرخ مرگ‌ومیر در میان گروه‌هایی که برای درمان‌شان از این دارو استفاده شده است، در مقایسه با کسانی که این دارو را دریافت نکرده بودند، بسیار بیش‌تر بوده است. این دارو سودی در درمان بیماران نداشته است، زیرا تعداد بیمارانی که نیاز به دستگاه تنفس مصنوعی پیدا کردند (کسانی که این دارو را دریافت کردند و کسانی که دریافت نکردند) تقریباً برابر بوده است.

مطالعه جدید نشان می‌دهد که بیش‌تر از 27 درصد بیمارانی که برای درمان‌شان از داروی هیدروکسی کلورکین استفاده شده بود، فوت کردند. نرخ مرگ‌ومیر در میان کسانی که در درمان‌شان از ترکیب هیدروکسی کلورکین با آزیترومایسین استفاده شده بود، 22 درصد بوده، در حالی که میزان مرگ‌ومیر کسانی که این دارو را دریافت نکردند تنها 11.4 درصد بوده است.

این مطالعه در وب‌سایت medrxiv.org که مطالعات ویروس کرونا در آن نشر می‌شود، منتشر شده و تاکنون در نشریات دانشگاهی چاپ نشده است. نویسنده‌گان این مطالعه که از اعضای دانشگاه ویرجینیا، دانشگاه کارولینای جنوبی و سیستم امور کهنه‌سربازان در کلمبیا استند، نوشته اند که به طور کلی افزایش مرگ‌ومیر بیمارانی که برای درمان‌شان از داروی هیدروکسی کلورکین استفاده شده است به این دارو مرتبط است. این یافته‌ها نشان می‌دهد که مطالعات آینده‌نگر، تصادفی و کنترل‌شده پیش از استفادۀ گسترده از این دارو بسیار مهم است.

سرعت گسترش جهانی پاندمی ویروس کرونا به اندازه‌یی بوده است که دانش روز برای مقابله با آن با مشکل مواجه شده است. این بیماری تاکنون جان بیش از 175 هزار تن در سراسر جهان را گرفته و هیچ دارو و واکسینی تأیید شده‌یی برای درمان یا کندکردن سرعت گسترش این بیماری وجود ندارد.

در برخی موارد، شتاب جهانی در یافتن راهی برای مبارزه با ویروس جدید کرونا، سبب پیشی‌گرفتن آرزوها بر واقعیت شده است. به این معنا که شفاخانه‌ها و داکتران در گوشه و کنار جهان به بیماران مبتلا به ویروس کرونا داروی کلوروکین یا هیدروکسی کلورکین با ترکیب آزیترومایسین را تجویز می‌کنند. شواهدی که به‌گونۀ قطعی بتواند تأیید کند که این دارو سبب بهبودی بیماران و زدودن ویروس از بدن می‌شود، وجود ندارد. با این حال، پزشکان با این امید که این دارو به بیماران در راه بهبودی آنان کمک‌کننده است، آن را تجویز می‌کنند.

علاقه به این داروها پس از آن افزایش یافت که آقای ترامپ در کنفرانس‌های خبری کاخ سفید بارها از آن یاد کرد که سبب تقویت استفاده از این دارو شد. او در توییتی به یک مطالعۀ که در ماه مارچ در فرانسه انجام شده بود، به عنوان منبع اشاره کرد که پس از آن این مطالعه به دلیل آزمایش‌هایش در مقیاس کوچک و روش‌های پرسش‌برانگیزش زیر بررسی قرار دارد. ادارۀ غذا و دارو بدون استناد به مدرکی که بتواند سودمندی این دارو را نشان دهد، برای استفادۀ‌ اضطراری از دارو مجوز صادر کرد تا از این دارو در شفاخانه‌ها برای درمان بیماران کرونا استفاده شود. با این حال، خطر این داروها در درمان شماری از بیماران کرونا در حال ظهور است، به ویژه وقتی که داروی هیدروکسی کلورکین با آزیترومایسین ترکیب شود که یکی از عوارض جانبی استفاده از این دارو خطر مرگ بر اثر عارضۀ قلبی است.

هیأتی از انجمن بیماری‌های عفونی آمریکا با استناد به خطرات و عدم شواهد روشن در مورد سودمندی این دارو به پزشکان‌شان توصیه کردند که از ترکیب این داروها تنها باید در آزمایش‌های بالینی استفاده شود.

آژانس ملی فرانسه در مورد امنیت دارو گزارش داده است که 43 تن از بیماری که داروی هیدروکسی کلورکین یا ترکیب آن با داروی آزیترمایسین دریافت کرده‌اند، دچار عارضۀ قلبی شده و از یک تا 5 تن آنان فوت کرده‌اند. این آژانس گفته است که این دارو تنها باید به بیماران مبتلا به کوید-19 که بستری می‌شوند، تجویز شود. محققان برزیلی آزمایش بالینی‌یی را که با استفاده از دوز بالای کلورکین روی بیماران کوید-19 انجام می‌شد، متوقف کردند، زیرا بیماران با استفاده از این دارو به مشکلات قلبی دچار شدند و میزان مرگ‌ومیر آنان نیز بالا رفت.

تیمی از محققان مرکز پزشکی لانگون دانشگاه نیویارک با درمان 84 بیمار مبتلا به کوید-19 با داروی ترکیبی از داروی هیدروکسی کلورکین و آزیترمایسین دریافتند که 11 درصد بیماران با مشکلات جدی قلبی مواجه شدند که این مشکلات می‌تواند به مرگ ناگهانی به دلیل عارضۀ قلبی منجر شود. 30 درصد دیگر بیماران با مشکل وقفه طولانی در ضربان قلب مواجه شدند.

لیورجانکلسون، رئیس پژوهش‌گران مرکز پزشکی لانگان می‌گوید: «اگر بیماری افراد ثابت نشود، به دلیل خطر بالای مرتبط با این شیوۀ درمانی، استفاده از این دارو معقول نیست. وضعیت خیلی نگران‌کننده است وقتی صدها هزار تن از داروی استفاده می‌کنند که ضربان قلب را دچار وقفۀ‌ طولانی می‌کند که این خود یک وضعیت خطرناک را به وجود می‌آورد.»

به گفتۀ متخصصان، خطرات عوارض جانبی در شفاخانه‌ها با روش اکلتروکاردیوگرام نظارت می‌شود، اما حتا روش پیش‌رفتۀ‌ نظارت با الکتروکاردیوگرام یا ECG سبب کاهش خطرات جانبی نمی‌شود.

منبع: واشنگتن پست

برگردان: علی احمدی_سلام‌وطندار

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/16223


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

اعلام حکومت نظامی در کوریای جنوبی


رونمایی از بسته جدید کمک‌های امریکا به اوکراین


سفر قریب الوقوع پوتین به هند


تلاش تازه اتحادیه اروپا برای جلب حمایت ترامپ از اوکراین


هشدار ترامپ به کشورهای بریکس


در مبارزه با تروریزم در کنار سوریه ایستاده‌ایم


باید بکوشیم از جنگ جلوگیری کنیم


مردم اوکراین دیگر زلنسکی را نمی خواهند


اتحادیه عرب بر حفظ تمامیت ارضی سوریه تاکید کرد


استقرار ارتش سوریه در محورهای فرودگاه حلب


در پاسخ به امریکا؛ ازسرگیری آزمایش‌های هسته‌ای را بررسی می‌کنیم


ترکیه درگیری‌ها در سوریه را از نزدیک رصد می‌کند


برای پایان دادن به جنگ در غزه آماده نیستیم


اگر «نتانیاهو» وارد انگلیس شود او را بازداشت می‌کنیم


امضای تفاهم‌نامه انتقال قدرت میان تیم ترامپ و دولت بایدن


انگلیس شامل فهرست تحریم‌های روسیه شد


حماس هرگز به آتش‌بس موقت تن نخواهد داد


مسکو بایدن را عامل تشدید تنش ها در اوکراین خواند


نگرانی شدید ترامپ از تشدید درگیری‌ها در اوکراین


اقدامات خصمانه جاپان واکنش تند روسیه را بر انگیخت


زلنسکی از احتمال پایان جنگ اوکراین سخن گفت


سربازان کوریایی به زودی وارد جنگ علیه اوکراین خواهند شد


روسیه و اوکراین محور گفتگوی نخست وزیر انگلیس و دبیرکل ناتو


اسرائیل، حمله به مراکز درمانی را متوقف کند


آزمایش جدیدترین موشک بالستیک روسیه با حمله به اوکراین





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

فایق سیاست‌های طالبان را دشمنی با مردم افغانستان خواند

تقویت روابط زراعتی میان ایران و افغانستان

اعلام حکومت نظامی در کوریای جنوبی

ساخت بندر موقت در ساحه سرحدی میان افغانستان و ترکمنستان

انتقال ۱۸۳ هزار پناهجوی افغان در سه سال گذشته به امریکا

بسته شدن انستیتوت‌های طبی بروی دختران

افغانستان امروز به مصاف نیپال می رود

آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟

رونمایی از بسته جدید کمک‌های امریکا به اوکراین

پیام کوتاه تهران به واشنگتن درباره سوریه

سفر سرپرست وزارت صحت عامه حکومت طالبان به چین

اعطای رتبه جنرالی به آخرین نظامی امریکایی خارج شده از افغانستان

امروز نشست اکو در ایران بدون حضور نماینده طالبان برگزار می‌شود

ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی

معرفی 23 کودک مصاب به سوراخ قلب به شفاخانه‌های کابل

کشته شدن 100 تن در نتیجه درگیری هواداران فوتبال در گینه

فراهم شدن امکانات معیشتی برای ۲۰۰ هزار خانواده افغان تا سال ۲۰۲۶

شهروندان افغان‌ در خط مقدم سرمایه‌گذاری در ایران

سفر قریب الوقوع پوتین به هند

لت‌وکوب بی‌رحمانه یک دختر افغان در ترکیه

شورای امنیت درباره افغانستان نشست برگزار می‌کند

قطر برای تقویت و بازسازی بنیادهای فرهنگی افغانستان همکاری می کند

افزایش همکاری دهلی با کابل برای کاهش نفوذ پاکستان

ایجاد بازار مشترک افغانستان-چین در مسیر معدن «مس عینک»

تلاش تازه اتحادیه اروپا برای جلب حمایت ترامپ از اوکراین


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.